Betonlook

[testimonial_view id=”1″]

U overweegt betonlook om een mooie uitstraling te krijgen in uw woning of op kantoor. Begrijpelijk, want beton ciré (zoals betonlook officieel heet) heeft veel voordelen die andersoortige producten niet of in mindere mate kennen:

  • Slijtvast
  • Zeer hard
  • Waterdicht
  • Niet glad zodra het nat is
  • Perfect voor vloerverwarming
  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzaam
  • Enorme keuze qua kleuren

[metaslider id=”202″]

Deze eigenschappen heeft het te danken aan het feit dat beton ciré een cementgebonden product is dat versterkt wordt door toevoeging van een harsproduct. Meng dit met pigment voor uw individuele beleving en we spreken van beton ciré (uit het Frans: gewreven beton) of betonstuc. In de volksmond wordt nog vaker gesproken over betonlook, omdat het consumenten vooral om het zichtbare effect te doen is. Alledrie de termen betekenen dus hetzelfde. Wel moeten we uitkijken voor verwarring met de term microbeton, wat technisch gezien een ander product is. Microbeton wordt veel dikker aangebracht (tot wel 8 mm), terwijl beton ciré slechts 2 mm dun is. Extra materiaal betekent extra gewicht en dat kan voor bijvoorbeeld een tafelblad onwenselijk zijn. Bovendien zal een vloerverwarming beter zijn vermogen tot warmteafgifte behouden met beton ciré dan met massievere oplossingen.

De betonlook die u kiest, wordt ambachtelijk opgebracht. Omdat het handwerk is, zal geen vloer, wand of keukenblad exact hetzelfde zijn en heeft u een uniek werk. Kijkt u ook eens naar onze Art collection! Wij brengen de beton ciré aan in minimaal vijf en maximaal negen(!) lagen:

Met al dit handwerk is het belangrijk te weten wat u koopt. Vraag daarom altijd goed na welke werkzaamheden verricht worden voor de geoffreerde prijs! De goedkoopste aanbieder zal waarschijnlijk ook de minste lagen aanbrengen en dat kan de kwaliteit schaden. Beton ciré gaat niet over goedkoop of duur, maar over de juiste prijs voor de juiste kwaliteit voor uw situatie. Wanneer het over een badkamer gaat wilt u waarschijnlijk liever dat het tien jaar meegaat dan drie.

Ons proces kunnen we doorlopen om de volgende producten aan u te leveren:

Bel ons gerust om even vrijblijvend te overleggen als u wilt weten of uw idee met beton ciré te realiseren is of als u twijfelt of betonlook wel het materiaal is dat u zoekt. We staan u graag te woord.

Enthousiast geworden? Vraag vrijblijvend een offerte aan

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close