Betonlook op kantoor

Beton ciré is prima toepasbaar op kantoor. Naast dat het decoratief prachtig toegepast kan worden, is het ook nog eens ijzersterk. En als u uw kantoor echt tot visitekaartje wilt maken, kunt u ook kiezen voor onze Art collection. Op een druk belopen plaats als de entree of een kantoortuin is de sterkte een voordeel waar geen andere vloer zich mee kan meten. De betonlook, zoals het in de volksmond genoemd wordt, is een pakket van in totaal 2mm dun dat in meerdere lagen opgebracht wordt op bijvoorbeeld vloeren, wanden of toiletruimtes. Naast de mooie uitstraling heeft beton ciré nog veel meer voordelen:

  • Slijtvast, want zeer hard
  • Onderhoudsvrij
  • Hygiënisch
  • Duurzaam
  • Enorme keuze qua kleuren (denk bijvoorbeeld aan uw huisstijl)
  • 100% waterdicht
  • Naadloos

Door de drie laklagen die wij standaard aanbrengen op horizontale oppervlakken wordt ons product zeer hard. Concurrenten volstaan vaak met twee lagen, maar wij leveren graag kwaliteitswerk. En nu er een matte lak op de markt is die onzichtbaar lijkt, hoeft er ook geen glans door de lak te verschijnen als u dit niet mooi vindt.

[metaslider id=”814″]

Mede door die lak-afwerking is beton ciré zeer hygiënisch. Geen uitval door personeel met stof-allergieën als er normaal schoongemaakt wordt. De kosten blijven dus eveneens beperkt doordat het niet nodig is om schoonmakers apart te instrueren en meerwerk te laten doen. Met de reguliere schoonmaakbeurten is beton ciré prima te onderhouden.

Ook de lange levensduur van het beton ciré helpt mee. Desgewenst kan er na een paar jaar een nieuwe laklaag aangebracht worden waardoor de vloer weer als nieuw is. Uiteraard kunnen we dit in een weekend plannen, zodat u geen werkonderbrekingen ervaart.

Neemt u gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw kantoor. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen te realiseren. Vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close