Betonlook waterdicht?

Er wordt veel gespeculeerd over de waterdichtheid van betonlook. Vaak horen we van toekomstige klanten dat hen door specialisten geadviseerd is, geen betonlook in de badkamer of andere natte ruimtes te gebruiken. Dit is jammer, omdat het wel waterdicht kan zijn en u dus gewoon invulling aan uw woonwens kunt geven!

Om aan alle speculatie een eind te maken, hebben we daarom een kartonnen doosje gepakt, de binnenzijde bekleed met beton ciré en vervolgens gevuld met water. Let op: we hebben niet eens de moeite genomen om de beton ciré af te lakken, wat we bij bijvoorbeeld uw badkamer altijd meermaals doen! Het Ciré Atelier werkt alleen met de hoogste kwaliteit materialen, waardoor dit mogelijk is!

Na een heel aantal dagen is het resultaat dat het doosje rondom, ook de onderzijde en de hoeken, volstrekt droog is. Zie onderstaande foto als bewijs.

Betonlook waterdicht
Bewezen: betonlook is 100% waterdicht

Beton ciré is dus perfect te gebruiken op plaatsen waar veel vocht komt. Heel belangrijk is echter welk materiaal gebruikt wordt en hoe dit wordt verwerkt.

Betonlook heeft enorm aan populariteit gewonnen en dus zijn er ineens allerlei ‘specialisten’ in de markt. Bedenk echter dat een fantastische aannemer of geweldige badkamerspecialist niet noodzakelijkerwijs verstand heeft van beton ciré, zoals wij ook niet pretenderen alles over de constructie van een badkamer te weten. Zelfs diverse betonlookspecialisten maken zich er te makkelijk van af, waarbij cruciale stappen in het proces overgeslagen worden en er zich dus alsnog problemen kunnen voordoen. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan waarbij u de diverse partijen niet alleen om een prijs vraagt, maar ook om uitleg over de stappen in hun proces! Dit zal u veel inzicht verschaffen.

vraag vrijblijvend een offerte

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close